Повернення Порошенка: у Києві в аеропорту "Жуляни" виставили кордони Нацгвардії (Фото)

У столичному аеропорту Жуляни виставили кордони Національної гвардії перед прильотом Порошенка

В українській столиці на території аеропорту "Київ" виставили кордони поліції та Національної гвардії України перед прильотом народного депутата та екс-президента Петра Порошенка. Про це стало відомо з повідомлення одного із прихильників політика Дмитра Бикова на його сторінці у Facebook.

Відомо, що перед входом до головного терміналу повітряних воріт вибудували кордон із правоохоронців. На місці також зібралися сотні прихильників лідера "Європейської солідарності", які облаштували сцену для зустрічі політика та проведення мітингу. Сам Порошенко має приземлитися у "Жулянах" після 9 ранку.

Прихильники Порошенка влаштовують мітинг в аеропорту, а потім їдуть до Печерського районного суду столиці, де пройде засідання щодо обрання запобіжного заходу п'ятому президентові, якого звинувачують у державній зраді. Початок засідання запланований на 11 ранку.

Нагадаємо, що сам Порошенко заявив, що не радить владі лякати його арештом прямо в аеропорту і повідомив, що літак приземлиться в Києві о дев'ятій ранку, 17 січня.

Ще у грудні 2021 року Петру Порошенку оголосили про підозру у скоєнні державної зради та викликали на допит на 23 грудня. Тоді політик заявив, що перебуває за кордоном і повернеться до України у січні. Печерський суд столиці заарештував майна Петра Порошенка 6 січня у рамках розслідування його справи.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися