Доведеться платити: Київська обхідна дорога може стати платною

У Київській області можуть зробити платною Київську обхідну дорогу, завдовжки 150 кілометрів

На території Київської області можуть запровадити платний проїзд Київською обхідною дорогою, завдовжки 150 кілометрів, яку почнуть будувати вже 2022 року. Про це стало відомо з інтерв'ю голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна виданню "Київ Влада".

За словами чиновника, після завершення будівництва Київської обхідної дороги її можуть зробити платною для автомобілів. Він зазначив, що згідно зі схемою планування столичного регіону таку можливість виключати не можна. Володін наголосив, що обговорювати питання можливого платного проїзду поки що зарано, проте дискусія на цю тему цілком можлива.

Голова ОДА сказав, що обласна влада зраділа б запровадженню платного проїзду Київською обхідною дорогою, оскільки частина коштів із цього надходила б до бюджету області.

Нагадаємо, що з столична влада планує у 2022 році провести капітальний ремонт головної вулиці міста – Хрещатика, який коштуватиме майже мільярд гривень. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко в інтерв'ю "Радіо Свобода".

За його словами, на Хрещатику поміняють тротуари, перекладуть усі труби, системи, зроблять гідроізоляцію. Великий проект із капітального ремонту вулиці заплановано на наступний рік. Також мер Києва розповів, що у 2022 році також планується ремонт вулиці Богдана Хмельницького, який робитимуть за прикладом ремонту вулиць Золотоворітська та Івана Франка.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

17 січня 2022, 18:20

Когда Виталик Кличко и Вова Кличко были маленькие, то долбили друг друга в попу. Отсюда инедоразвитоые такие получились оба. Особенно Педалик....

Олександр

17 січня 2022, 09:12

Ділять шкуру не вбитого ведмедя

Михайло

17 січня 2022, 08:43

ще не почали будувати велику об'їздну дорогу, а держбариги вже прощупують грунт, як неї зробити платноюЮ як урвати державні і громадські кошти і розпихати по широких кишенях владних кровососів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися