Повернення Порошенка: у Києві до Печерського суду стягнули Нацгвардію (Фото/Відео)

У центральній частині української столиці стягнули правоохоронців до Печерського суду

У центральній частині української столиці біля Печерського районного суду помітили кордони правоохоронців та Національної гвардії України перед засіданням у справі екс-президента та народного депутата Петра Порошенка. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ зараз".

Відомо, що напередодні засідання у справі Петра Порошенка, якого закидають державну зраду, навколо Печерського суду з'явилися Нацгвардійці та машини правоохоронців. Також під будинком суду вже зібралися прихильники екс-президента. Засідання призначене на 11 ранку, Порошенко обиратимуть запобіжний захід у справі.

Нагадаємо, що сам Порошенко заявив, що не радить владі лякати його арештом прямо в аеропорту і повідомив, що літак приземлиться в Києві о дев'ятій ранку, 17 січня.

Ще у грудні 2021 року Петру Порошенку оголосили про підозру у скоєнні державної зради та викликали на допит на 23 грудня. Тоді політик заявив, що перебуває за кордоном і повернеться до України у січні. Печерський суд столиці заарештував майна Петра Порошенка 6 січня у рамках розслідування його справи.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/kyiv_n/13727


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися