У Києві зафарбували мармур на станції метро "Олімпійська" (Фото)

У столиці на станції метрополітену "Олімпійська" комунальники зафарбували мармур

На території української столиці на станції метрополітену "Олімпійська" співробітники комунальних служб зафарбували сірою фарбою мармур на стінах платформи. Про це стало відомо із повідомлення на Telegram-каналі "Чарівний Київ".

Відомо, що комунальники вирішили провести оригінальний косметичний ремонт, мармур на станції метрополітену, з якого виготовлені стіни платформи, зафарбували сірою фарбою. Про причини та цілі подібного "ремонту" поки що нічого невідомо.

Нагадаємо, що у Києві вимагають стягнути 183 мільйони гривень із підрядника будівництва лінії метрополітену на Виноградар. Підрядник отримав з бюджету аванс на будівництво двох станцій метро та вилкового відгалуження на ділянці Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції метро "Сирець" до житлового масиву Виноградар. Отримавши гроші, підприємство частину їх розмістило на депозиті. У банк підрядник поклав понад 1,5 мільярда гривень у 2019 році та отримав з них за рік відсотки у сумі понад 139 мільйонів гривень.

У Київській міській прокуратурі наголосили, що ці гроші підрядник не мав права використати на інші потреби, окрім будівництва лінії метрополітену. На підприємство подали позов до суду, щоб стягнути відсотки більш ніж 139 мільйонів гривень та 44,4 мільйона гривень відсотків за безпідставне збереження та користування бюджетними грошима.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися