Мер Києва вдруге захворів на коронавірус

Віталій Кличко поділився невтішною новиною

Голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Віталій Кличко знову захворів на коронавірус. Про це очільник столиці повідомив у своєму каналі, передають "Коментарі".

"Новина для мене — невтішна. Отримав позитивний результат тесту на COVID-19. Захворів уже вдруге. Оскільки вакцинований, сподіваюся на нескладний перебіг хвороби. Самоізолювався, лікуюся та працюю з дому", — написав Кличко.

Мер Києва закликав українців бути пильними та берегти себе від коронавірусної хвороби. "Бо вірус — агресивний і розповсюджується швидко. Будьте обережними, якщо спілкуєтеся з великою кількістю людей чи відвідуєте публічні місця. Дотримуйтеся правил!" — підсумував голова КМДА.

Кличко вперше заразився коронавірусом наприкінці жовтня 2020 року. Позитивний тест, який підтвердив хворобу, очільник столиці отримав за день до голосування на виборах мера Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні зафіксовано новий штам коронавірусу "Омікрон". У Києві ситуація з захворюваністю на коронавірус після новорічних свят не прогнозована, але свята дозволили медикам трохи перепочити, зазначив радник мера Києва Віталія Кличка з медичних питань Віктор Яцик.

Нагадаємо, лікар-імунолог Олег Назар розповів, що головною небезпекою мутації коронавірусу є те, що нові штами бистріше розповсюджуються.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися