Може впасти на голову: у Києві на Героїв Дніпра руйнується підземний перехід (Відео)

В Оболонському районі столиці на Героїв Дніпра руйнується підземний перехід

В Оболонському районі української столиці на Героїв Дніпра руйнується один із підземних переходів – у мережі показали жахливий стан споруди. Про це стало відомо із повідомлення, яке опубліковано на Telegram-каналі "Київ оперативний".

На опублікованому відео можна побачити підземний перехід на Героїв Дніпра, який перебуває у жахливому стані. Місцеві жителі відзначають, що уламки зі стелі можуть впасти на голови людям, що проходять.

Нагадаємо, що нещодавно у соціальних мережах показали жахливий стан опор на естакаді Південного мосту, який сполучає лівий та правий берег Києва – столичні комунальники прокоментували цю інформацію.

На опублікованих у соцмережах знімках можна побачити, що опори на Південному мосту поступово руйнуються та потребують ремонту. У комунальній корпорації "Київавтодор" відреагували на фотографії та зазначили, що показані опори вже перебувають на ремонті. На сьогоднішній день з опор був знятий захисний шар бетону, однак, як запевнили комунальники, це жодним чином не вплине на конструкцію естакади переправи.

У "Київавтодорі" також повідомили, що ремонтні роботи на Південному мосту буде закінчено у 2022 році, а активна фаза ремонту стартує навесні.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися