У Києві на Софійській площі розбирають головну ялинку країни (фото)

В українській столиці продовжуються роботи з демонтажу головної ялинки країни

У центральній частині української столиці стартували роботи з демонтажу головної ялинки країни та новорічного містечка, які були розташовані біля Софійського собору. Про це стало відомо із повідомлення на Telegram-каналі народного депутата Олексія Гончаренка.

На опублікованих політиком фотографіях можна побачити, що комунальні служби ведуть активні роботи з розбору ялинки та святкових локацій на Софійській площі. Роботи розпочалися ще 17 січня.

Нагадаємо, що Головна ялинка України на Софійській площі у Києві потрапила до списку найкрасивіших у Європі. Про це йдеться у рейтингу European Best Destinations . ТОП-3 зайняли святкові ялинки в Гайнсилем на Мальті, Страсбурзі (Франція) та Лісабоні (Португалія).

Київська ялинка України посіла 13 місце. У Києві 18 грудня урочисто засвітили святкові вогні на головній ялинці України. Головна ялинка країни цього року прикрашена 20 тис. іграшок у червоному та жовтому кольорах.

Відкрив ялинку мер Києва Віталій Кличко. Біля ялинки висотою понад 30 метрів облаштували найбільший у Європі вертеп із фігурами Ісуса, Матері Божої, святого Йосипа, пастухів, царів, ангелів та колядників.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися