У Києві перекриють рух у центрі міста: подробиці

В українській столиці 19 січня очікуються перекриття руху транспорту

На території української столиці 19 та 20 січня можливі обмеження у русі транспорту – причиною стане візит державного секретаря Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкена. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби Управління державної охорони України.

Відомо, що через приїзд Блінкена до Києва 19-20 січня можливе перекриття руху транспорту в центральній частині столиці, а також на деяких магістралях у Дарницькому та Шевченківському районі. Держсекретар США буде під охороною УДО.

За попередньою інформацією, Ентоні Блінкен прибуде до України обговорити з Президентом України Володимиром Зеленським питання безпеки перед загрозою можливого вторгнення Росії та питання можливих санкцій.

Раніше в Україну приїжджав директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс, він провів зустріч із Володимиром Зеленським та співробітниками розвідки України, щоб обговорити ситуацію зі скупченням військ на кордоні Росії з Україною.

Нагадаємо, що на столичному Південному мосту, який сполучає лівий і правий берег міста, перенесли ремонт деформаційних швів на естакаді з боку Видубичів на 2022 рік.

Відомо, що на початку жовтня на естакаді Південного мосту з боку правого берега планувалося розпочати заміну деформаційних швів, проте шляховики не вийшли на ділянку, які мали намір перекрити. Комунальники заявили, що на прохання киян масштабний ремонт було перенесено, щоб не перекривати міст і не створювати величезних заторів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор Віктор

19 січня 2022, 12:24

"На території української столиці" - Дмитро шедеврує. "В Києві" - не підходить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися