Під Києвом за мільйон доларів продають готичний замок (Фото)

Неподалік української столиці продають готичний замок за мільйон доларів

На території Київської області неподалік української столиці виставили на продаж справжній замок у готичному стилі, який можна придбати за один мільйон доларів. Про це стало відомо з повідомлення на Facebook-сторінці "Продаж квартир без комісії у Києві та області".

Відомо, що будинок розташований на відстані восьми кілометрів від Києва. Територія маєтку має площу 1,2 га землі, а сам замок розташований на ділянці розміром 500 квадратних метрів. Поруч із спорудою розташовані також будинок охорони, дві стайні, озеро, альтанка, фонтан, сад та розарій.

Також повідомляється, що дизайн замку зроблено таким чином, що там ніколи не доведеться робити ремонт. У мережі користувачі відреагували своєрідними коментарями про те, що замок нагадує крематорій.

Нагадаємо, що у Подільському районі української столиці планують продати історичну садибу Дмитрієва за 1,2 мільйона доларів заради чергової забудови. Про це повідомили на Telegram-каналі "Чарівний Київ".

Відомо, що на початку грудня Господарський суд Києва скасував незаконну реєстрацію за комерційною структурою, яка має право власності на будинки на вулиці Хорива, у тому числі і на садибу Дмитрієва. Суди у цих справах досі йдуть. Наразі власник виставив будинок на продаж і хоче за нього 1,2 мільйона доларів. Цільовим призначенням є комерційна чи житлова забудова.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися