У Києві біля метро "Деміївська" масово знесли МАФи (Фото)

У Голосіївському районі столиці біля станції метро "Деміївська" масово знесли кіоски

У Голосіївському районі української столиці неподалік станції метрополітену "Деміївська" у провулку імені Руслана Лужевського масово знесли незаконні кіоски. Про це стало відомо із повідомлення депутата Київської міської ради Владислава Трубіцина у Facebook.

Відомо, що комунальники демонтували незаконні МАФ, до демонтажів робіт було залучено співробітників правоохоронних органів. У знесених кіосках можна було знайти весь спектр послуг, зокрема торгівлю сумками, одягом, продуктами, а також перукаря, ломбард.

Депутат зазначив, що власники кіосків не мають повного набору документів для дозволу роботи, а тому їх довелося демонтувати. Перед початком робіт комунальники надали можливість продавцям винести з МАФів все обладнання та товари.

Нагадаємо, що у центрі Києва розпочалися будівельні роботи на фасаді будівлі неробочого кінотеатру "Україна". Журналісти та кияни намагаються з'ясувати, що буде далі з будівлею, яка перебуває у приватній власності.

Будівля кінотеатру "Україна" розташована на вулиці Городецького, 5. Тротуар обгородили парканом, а фасад – сіткою. На споруді працюють будівельники, але інформаційної таблички щодо ремонтних робіт на будівлі немає. Терасу колишнього кінотеатру вже напівзруйновано. Журналістам телеканалу "Київ" один із робітників розповів, що всередині приміщення вже немає ані екранів, ані стільців, а шпалери обдерті. Будівельник також висловив припущення, що нового кінотеатру тут не буде, але зазначив, що не знає, що буде з будівлею після демонтажних робіт. Зокрема, з фасаду вже зникла назва кінотеатру "Україна".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Жора

20 січня 2022, 10:43

А чего ломбард не сгребли? Это еще большее зло..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися