Гордон заявив про обстріл свого офісу у Києві (Відео)

Телеведучий Дмитро Гордон повідомив про те, що невідомі обстріляли його офіс у Києві

Відомий український телеведучий Дмитро Гордон заявив про те, що його офіс на столичному Подолі нібито обстріляли невідомі та навіть показав отвори від кулі. Про це стало відомо з повідомлення Гордона на його сторінці в Instagram.

За його словами, було обстріляно офіс його видання, а інцидент стався через його громадську позицію. На відео телеведучий показав вікно, на якому був нібито слід від кулі. Він зазначив, що навпроти офісу дуже багато камер, а тому злочин, на думку Гордона, точно буде розкрито.

Нагадаємо, що нещодавно у Солом'янському районі столиці стався конфлікт між двома чоловіками, який спричинив стрілянину на адресу одного з опонентів. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції у Києві.

Повідомляється, що до чергової частини Солом'янського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що на Волгоградській вулиці між двома чоловіками відбувається конфлікт, а також чути постріли. За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції, слідчо-оперативна група та лікарі.

На місці подій поліція встановила, що між 33-річним постраждалим і його знайомим виник конфлікт, внаслідок якого нападник дістав пістолет, кілька разів вистрілив в опонента та втік. Отримавши прикмети нападника, поліція обстежила територію та неподалік місця події помітила чоловіка, який був схожий на опис.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Stas

20 січня 2022, 11:15

Кому ты на хер всрался?!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися