Розігналися до 130 км/год: у Києві кортеж Зеленського порушив ПДР (Відео)

В українській столиці кортеж президента Володимира Зеленського порушив правила дорожнього руху

В українській столиці журналісти зафіксували, як кортеж Президента України Володимира Зеленського грубо порушив правила дорожнього руху, розігнавшись до 130 кілометрів за годину. Про це стало відомо із розслідування видання "Українська правда".

Повідомляється, що дружина президента Зеленського Олена разом із дітьми поверталася з відпочинку на Сейшельських островах. В аеропорту їх забрав кортеж гаранта, який їхав зі швидкістю 130 кілометрів на годину. Відповідно до правил дорожнього руху така швидкість руху у столиці заборонена.

Кортеж потрапив на камери відеофіксації порушень разом з машиною журналістів, які були змушені заплатити штраф за перевищення швидкості.

Нагадаємо, що нещодавно у Подільському районі української столиці помітили кортеж бізнесмена та президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса, який мчав зустрічною смугою руху, грубо порушуючи правила дорожнього руху. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ Live".

Відомо, що жителі столиці побачили елітний Mercedes Maybach, який належить Ігорю Суркісу, у супроводі машини охорони, який їхав зустрічною смугою. Інцидент трапився вранці 27 жовтня на вулиці Кирилівській. Очевидці заявили, що кортеж Суркіса виїхав на зустрічну смугу, щоб об'їхати затор.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


люк

20 січня 2022, 12:38

Мразь Зеленая, на велосипеде ты должен быть!

Владимир

20 січня 2022, 12:17

а клоуну ЗЕлупе и его приспешникам все пох... Он нормально сидит на нашей шее , кайфует в свое удовольствие и трясется, что бы его за бздо не взяли после его импичмента

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися