У Києві попрощалися з Тарасом Позняковим, якого жорстоко вбили 5 років тому (Фото)

У столиці пройшло прощання з жорстоко вбитим водієм BlaBlaCar Тарасом Позняковим

В українській столиці відбулася церемонія прощання з водієм BlaBlaCar Тарасом Позняковим, якого жорстоко вбили супутники п'ять років тому — захід пройшов у Свято-Михайлівському соборі Києва. Про це стало відомо із репортажу видання "Новини. Live".

У соборі відбулася церемонія відспівування Тараса Позднякова. П'ять років тому він був жорстоко вбитий попутниками по BlaBlaCar, тільки 20 січня він був відпетий, на захід приїхали його родичі та друзі.

Позняков буде похований у Дніпрі 21 січня. У квітні 2016 року він виїхав зі Львова до Києва із супутниками, які жорстоко вбили його та викинули тіло біля Житомирської траси.

Нагадаємо, що у Дарницькому районі української столиці на проспекті Петра Григоренка жорстоко вбили сина радника Президента України Володимира Зеленського Олега Балабатька. Відомо, що вбивство було скоєно у ніч проти 6 листопада на Позняках. Загинув 27-річний Микола Балабатько, який був спортсменом та чемпіоном з джіу-джитсу. Він є сином Олега Балабатька, відомого бізнесмена із Запоріжжя та радника президента Зеленського з питань рекреації та туризму.

За інформацією поліції, у розважальному закладі між молодими людьми стався конфлікт, вони вийшли на вулицю, щоб розібратися, де супротивник ударив Миколи ножем, потерпілий помер на місці.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://novyny.live/ru


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися