На ковзанці ВДНГ відбудуться майстер-класи від чемпіонів

Таким чином нашої Олімпійської збірної хочуть побажати успіхів

У неділю, 23 січня, на ковзанці ВДНГ відбудуться урочисті заходи, під час яких відбудуться майстер-класи від олімпійського чемпіона з хокею Олексія Житника, чемпіона юнацьких Олімпійських Ігор Володимира Трошкіна та юних хокеїстів ДЮСШ.


Таким чином, нашої Олімпійської збірної хочуть побажати успіхів. Як вказують в анонсі заходів, у лютому спортсмени представлятимуть Україну на XXIV зимових Олімпійських іграх у Пекіні!


Як повідомляли "Коментарі", у Києві на території Національного комплексу "Експоцентр України" (ВДНГ) можна витратити гроші, отримані за повний курс вакцинації від коронавірусу.


Тепер розрахуватися карткою "є Підтримка" можна безпосередньо у касах розважальних локацій ВДНГ. Кошти, отримані за вакцинацію від коронавірусу, можна витратити на відвідування оранжереї, ковзанки, Галереї сталевих фігур, Фабрики мрій, Резиденції Санти, Мотузкового парку, планетарію, музеїв, тропічної ферми "Планета метеликів" та парку "Планета динозаврів". Також картою "Підтримка" можна розрахуватися за квест та екстремальні атракціони, екскурсійний поїзд і дитячі машинки.

Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися