Мінування у Києві: школярів триматимуть у "бойовій готовності" (Фото)

У столичних школах змінять порядок дій учнів на випадок мінувань

У школах української столиці змінюють порядок дій учнів та співробітників навчального закладу на випадок надходження повідомлень про замінування будівлі, які почастішали у Києві останнім часом. Про це стало відомо із повідомлення, яке опубліковано на Telegram-каналі "Політика країни".

Відомо, що учнів столичних шкіл триматимуть у "бойовій готовності" через загрозу мінування закладу. Батьки отримали повідомлення про те, що в разі небезпеки вони мають терміново забрати дитину зі школи. Діти отримали розпорядження не перевзутись у класах та тримати під рукою сумки зі спортивною формою.

Нагадаємо, що через постійні відомості та публікації про можливу загрозу повномасштабного російського вторгнення в Україну в Києві нагадали про список укриттів та бомбосховищ. Про це повідомив начальник комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктор Брагінський на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, західні партнери постійно надають інформацію про зосередження російських військ, що викликає занепокоєння кожного. Люди постійно запитують про можливість укриття у метрополітені на випадок війни, він зазначив, що всі станції підземки можуть використовуватись для укриття населення у разі потреби.

Чиновник нагадав, що місто розробило карту об'єктів укриття населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного та військового характеру. Повний список притулків по районах столиці можна переглянути за посиланням .

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/stranaua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися