Сніг із запахом кави: під Києвом оригінально борються з ожеледицею (Відео)

В Ірпені Київська область оригінально бореться зі снігом за допомогою кави

На території Київської області в Ірпені придумали спосіб боротьби з ожеледицею за прикладом скандинавських країн — йдеться про обробку льоду кавової гущі. Про це стало відомо із сюжету, який транслювали на місцевому телеканалі "ITV".

Відомо, що понад 20 кілограмів переробленої кави для комунальників заготовили та безкоштовно передали п'ять місцевих кав'ярень. Екологічний експеримент розпочали у парку Правила. Комунальники заявили, що кава є абсолютно чистою, покращує якість землі та є хорошим добривом для рослин. Також застосовуючи каву в такий спосіб можна добре заощадити на піску та солі.

Нагадаємо, що нещодавно в одному з районів української столиці помітили жінку, яка намагалася прибирати сніг своєрідним чином біля відділення "Укрпошти" за допомогою швабри з натягнутою на неї ганчіркою.

Відомо, що біля одного з відділень "Укрпошти" в одному з районів столиці жінка забирала сніг ганчіркою на швабрі. Відео іронічно підписали, що жінка намагалася створити видимість роботи та "мити" сніг .

Користувачі соціальних мереж жартували, що таким чином жінка наносила соляний розчин на тротуар, інші ж казали, що вона створювала імпровізовану ковзанку. Деякі користувачі стали на захист жінки і заявили, що вона заслуговує на повагу "за нерви та умови праці, які їй створив роботодавець".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися