Без розпізнавальних знаків: у Києві на дорогах з'явилися нові автомобілі поліції (Відео)

В українській столиці на дороги вийшли нові машини поліції без розпізнавальних знаків

На дороги української столиці вийшли нові автомобілі поліції, які патрулюватимуть вулиці без розпізнавальних знаків та фіксуватимуть порушення швидкісного режиму. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Патрульної поліції України.

Повідомляється, що нові автомобілі-фантоми фіксуватимуть перевищення швидкості в обох напрямках двоїння, маркою перших автомобілів без знаків поліції стали машини Skoda Kodiaq, проте марки та моделі майбутніх автомобілів не розголошуватимуться.

Нагадаємо, що в українській столиці журналісти зафіксували, як кортеж Президента України Володимира Зеленського грубо порушив правила дорожнього руху, розігнавшись до 130 кілометрів на годину. Про це стало відомо із розслідування видання "Українська правда".

Повідомляється, що дружина президента Зеленського Олена разом із дітьми поверталася з відпочинку на Сейшельських островах. В аеропорту їх забрав кортеж гаранта, який їхав зі швидкістю 130 кілометрів на годину. Відповідно до правил дорожнього руху така швидкість руху у столиці заборонена.

Кортеж потрапив на камери відеофіксації порушень разом із машиною журналістів, які були змушені заплатити штраф за перевищення швидкості.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися