У Києві пройде вечір української анімації

У Києві пройде вечір української анімації: подробиці

28 січня в інноваційному парку у Києві пройде вечір сучасної української анімації – про це повідомляють організатори івента на своєму обліковому записі у Facebook.

За словами організаторів, анімація є особливим видом сторітелінгу завдяки своїй яскравості, динамічності, змістовності. Глядачі можуть зрозуміти, про що йдеться в анімації завдяки лише одному образу, одному кольору. Крім того, анімація – це не завжди лише для дітей. Через анімаційне шоу можна побачити багато серйозних думок, великого мистецтва.

28 січня 2022 року пройде саме показ серйозної анімації, яка розрахована на більш дорослих дітей, які досягли усвідомленого віку. У цій анімації буде розповідь про сім'ю та дружбу, про бажання та відповідальність.

Конкурсну українську анімацію показуватимуть безкоштовно завдяки підтримці від Міжнародного фестивалю актуальної анімації та медіа-мистецтва Linoleum. Проте організатори уточнили, що відвідування анімації відбувається лише після попередньої реєстрації .

Вистава розпочнеться 28 січня о 19:00, у UNIT.City, залі Unit.Core (корпус І8).

Відвідувачі вечора анімації матимуть змогу побачити чесну, наївну, відверту та зухвалу сучасну українську анімацію. Роботи, представлені на шоу, розроблені в рамках конкурсної програми фестивалю Linoleum 2021. У цій анімації розкриється тема людини і робота, буде показана історія кохання та упередження.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що в Києві встановили два незвичайні рекорди: паті-бас і талант-шоу в русі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися