З'явилися нові деталі проекту найбезпечнішої вулиці Києва: якою вона буде

На вулиці Ентузіастів відбувається активна реконструкція: які зміни відбудуться

На даний момент на вулиці Ентузіастів активно йдуть ремонтні роботи, спрямовані на оновлення зливоприймачів та водопроводу, з'явилися світлофори, велодоріжки та зупинки громадського транспорту, а вже на 2023 рік намічено появу нового асфальтобетонного покриття. Крім того, планується проведення робіт із благоустрою території вздовж вулиці.

Також стали відомі додаткові деталі проекту. Наприклад, Департамент містобудування та архітектури КМДА дав дозвіл на встановлення деяких елементів для підвищення рівня безпеки на вулиці Ентузіастів. Незабаром тут можна скористатися засобами доступності для маломобільних людей. Серед них - пандуси на входах у приміщення, більш плавні з'їзди з тротуару, тактильні смуги для людей з порушеннями зору та інші пристосування такого роду. За допомогою цих елементів буде гарантовано не лише підвищення безпеки та комфорту у пересуванні для людей, але й збільшення потоку людей на вулиці, що також забезпечить захищеність тих, хто на ній знаходиться.

Ще на вулиці Ентузіастів буде оформлено кілька пішохідних переходів: серед них як наземні, так і підземні. Ці заходи повинні запобігти переходу через дорогу в недозволених місцях і знизити таким чином кількість ДТП і смертей як наслідок. Також у випадку, якщо встановлення світлофорів неможливо, широкі проїзні частини повинні бути оснащені острівцями безпеки для пішоходів.

Крім того, вулиця буде оснащена освітлювальними приладами і це стосується не лише тротуарів, а й входів до будинків.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що у Києві на ремонт вулиці Липковського буде витрачено сотні мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Житель Русановки

1 лютого 2022, 00:00

Авторт статьи -Мудак и провокатор. На Энтузиастов сейчас никаких работ не ведётся! Сделали вид, деньги к концу года распилили , развели грязь и срачь и все исчезли!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися