У Києві на Русанівських садах будують метро на Троєщину: як йдуть роботи (Фото)

В українській столиці на Русанівських садах продовжують будівництво метро на Троєщину

На лівому березі української столиці продовжуються роботи з будівництва нової лінії київського метрополітену на житловий масив Троєщина, а також лівобережної траси Подільсько-Воскресенського мосту. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував блогер Олег Тоцький на своїй сторінці у Facebook.

Відомо, що на сьогодні на Русанівських садах продовжуються активні будівельні роботи, зокрема, будівельники зводять метро та трасу Подільського мосту, а також готуються до монтажу естакади.

cPHd1nREoBtc8q53RSvqWI0dm.jpeg

Нагадаємо, що комунальне підприємство "Київський метрополітен" оголосило тендер на коригування проєктної документації на будівництво першої ділянки Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену.

За даними столичної мерії, оголошено відкриті конкурсні торги на коригування проєктної документації на будівництво першої ділянки Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену від станції "Глибочицька" до станції "Райдужна". Перша ділянка метро на Троєщину завдовжки майже 11 кілометрів включатиме шість станцій і два пересадочні вузли.

"Оновлений проєкт відповідатиме всім сучасним вимогам — від інклюзивності до наявності велосипедних паркінгів не менш ніж на 50 велопаркувальних місць поряд зі станціями метро. Важлива й інша вимога — у межах однієї з вестибюлів станцій або поряд зі станціями на поверхні будуть запроєктовані громадські санітарні вузли", – розповів Олександр Густелєв, який тоді ще був заступником мера міста.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Пизда

2 лютого 2022, 07:47

Копируют с Фейсбук это пиздец новости бляха муха долбоебы

Пизда

2 лютого 2022, 07:45

Пиздаватый сайт , долбоебы конченые , и долбоем модератор который читает комментарий , Пишут лижибы попасть в топ Гугл и или гугл новости , похер шо писать лижбы кликили на Гугл рекламу на контекст народ скликивайтк рекламу чтобы им монетизации заблокировать за бред который пишу

Анастасия

1 лютого 2022, 17:56

Врете вот если скажете что денежные средства отмываете не один десяток лет поверю за эти годы и использованные средства можно построить не один мост и метро. Деньги деньги деньги все что Вас интересует .

Люба

1 лютого 2022, 17:03

Вже немає довіри.За стільки років при таких ресурсах не збудувати метро на Троєщину?Не хочеться для людей.Бізнес не зацікавлений.Перенесли б урядові установи на Троєщину,центр зробити історичним культурним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися