У Києві вимагатимуть запровадження санкцій проти Мураєва та телеканалу "НАШ"

В українській столиці вимагатимуть запровадження санкцій проти Євгена Мураєва та каналу "НАШ"

В українській столиці активісти вимагатимуть запровадження санкції Ради національної безпеки та оборони проти екснардепа від "Партії регіонів" та "Опоблоку" Євгена Мураєва та телеканалу "НАШ". Про це стало відомо з анонсу, опублікованого у соціальній мережі Facebook.

Активісти заявляють, що телеканал "НАШ" є знаряддям російської пропаганди в Україні, а Євген Мураєв, який є фактичним власником каналу, працює на інтереси Москви. Зазначається, що робота каналу є особливо небезпечною зараз, коли існує загроза масштабного вторгнення Росії.

Акція відбудеться 2 лютого під редакцією телеканалу на вулиці Жилянській, 101-а о 19:00. Також активісти вимагатимуть ухвалення законів про колабораціонізм і відповідальність за заперечення російської агресії проти України.

Нагадаємо, що у Києві 4 жовтня ведуча телеканалу "НАШ", який належить екснардепу від "Партії регіонів" та "Опоблоку" Євгену Мураєву, потрапила у ДТП. Йдеться про Анастасію Гусарєву. Про це вона розповіла в етері згаданого телеканалу.

За її словами, вона їхала на зелений сигнал світлофора, коли в її автівку врізався водій автомобіля Toyota. Гусарєва зазначила, що винуватець хотів втекти з місця ДТП, проте його заблокував таксист. На місце події прибули дві машини поліції. Водій не мав при собі документів і відмовлявся називати своє ім'я. Вона також зазначила, що коли чоловік знімав маску, то від нього відчувався явний запах алкоголю.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


нинель

2 лютого 2022, 14:37

какие активисты, это проплаченная бригада по дебошу, при чем у них защита от аппарата и МВД, все дружно работает против правды и свободы слова, есть такая профессия, народ гнобить.

александр

2 лютого 2022, 14:27

а все эти мрази ходят под спецслужбами и кошмарят кого надо...они же все баньдюки....

андрей

2 лютого 2022, 08:38

активисты это праститутки по вызову

Вадим

2 лютого 2022, 02:19

вам быдло патриотам только митинговать да пикетировать лишь бы не работать , здоровые бугаи идите работайте поднимайте экономику страны , есть менты , прокуратура они разберутся кто прав кто виноват , а вы с такими бычьими рожами роитесь в чужом грязном белье , фу блять дебилы

Алик

1 лютого 2022, 19:09

В Киеве не любят правду

Олександр

1 лютого 2022, 18:31

Цього гандона парашського давно пора посадити.

Валерий

1 лютого 2022, 17:59

Мало таких умных и компетентных людей как Мураев, вот и давят.

Николай

1 лютого 2022, 15:49

Эти так называемые ,,патриоты,, уже задолбали. Единственный канал который говорит правду хотят уничтожить,а где полиция? Разгонять надо это проплаченные быдло,а закрывать такие каналы как ПРЯМОЙ,5канал ПоТроха которые раскалывают Украину не собираетесь? Против ПоТроха силенок маловато,а против НАШего можно? Ублюдки !

Коля

1 лютого 2022, 15:48

МУРАев, это шавка путлера.

Вадим

1 лютого 2022, 15:26

Давно потрібно закрити цю ватну помойку.

Пауль

1 лютого 2022, 15:26

Упыри боятся кто говорит правду.

василь

1 лютого 2022, 11:57

Якщо не карати зрадників Батьківщини то це надихає, за гроші ворожої країни , нести загрозу народу та економіці безкарно. Тільки розстріл зрадників примусить інших "заробітчан" не чинити злочинних дій проти України. У нас йде війна і старі міжнародні договори про скасування смертної кари не повинні діяти на час війни

Наталія

1 лютого 2022, 11:44

Закрити

Александр

1 лютого 2022, 11:33

правительство боится и Мураева и телеканал "НАШ" потому , что они говорят правду.

михаил

1 лютого 2022, 11:22

давно пора

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися