На трасі Київ-Харків збудували величезну транспортну розв'язку (Фото)

На трасі державного значення сполученням Київ-Харків побудували величезну транспортну розв'язку

На трасі державного значення сполученням Київ-Харків побудували нову величезну транспортну розв'язку на перехресті з дорогою Дніпро-Решетилівка. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала пресслужба державного агентства "Укравтодор" на своїй сторінці у Facebook.

Відомо, що на перетині трас Київ-Харків і Дніпро-Решетилівка закінчили зведення нової транспортної розв'язки. Дорожники завершили бетонування прогонових споруд на розв'язці. Зазначається, що монолітна споруда була виготовлена із залізобетону, для придбання твердості якого потрібно 28 днів.

Нагадаємо, що на трасі державне значення сполученням Дніпро-Решетилівка, яка є частиною магістралі на українську столицю, завершують роботи з будівництва абсолютно нового швидкісного автобану.

Відомо, що довжина нової магістралі становитиме 138,4 кілометра. Дорожники заявили, що ще нещодавно на місці будівництва нової траси були порожні поля, проте сьогодні там уже пролягає нова магістраль. Зараз трасу ще закрито для проїзду, проте будівельні роботи відбуваються щодня.

Наразі будівельники продовжують роботи зі зведення штучних споруд, після початку будівельного сезону буде відновлено будівництво самої траси.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися