ТРЦ на книжковому ринку "Петрівка": стало відомо, коли розпочнуть будівництво

В Оболонському районі української столиці планують реконструкцію книжкового ринку "Петрівка"

В Оболонському районі української столиці планують провести реконструкцію знаменитого книжкового ринку "Петрівка", розташованого біля станції метрополітену "Почайна". Про це стало відомо зі слів депутата Київської міської ради Владислава Трубіцина в інтерв'ю газеті "Вечірній Київ".

За словами політика, реконструкцію книжкового ринку планують розпочати вже у середині 2022 року. Він зазначив, що після погодження проєкту у всіх інстанціях його представлять киянам. Трубіцин наголосив, що сам ринок ніхто зносити не планують, а забудовник нібито просто проведе його реконструкцію.

Торгово-розважальний центр буде збудовано навпроти самого книжкового ринку.

Нагадаємо, що раніше Київрада передала компанії з орбіти відомого забудовника Вагіфа Алієва ТОВ "Женсан" в оренду на 5 років земельну ділянку на Броварському проспекті. Площа ділянки – 0,063 га. Відповідне рішення підтримали 85 депутатів, один проголосував проти, двоє утрималися, ще 19 не голосували взагалі.

Як зазначається, цільове призначення ділянки – "для експлуатації, обслуговування та ремонту об'єктів транспортної інфраструктури".

За даними KV, ТОВ "Женсан" належить до орбіти відомого забудовника Вагіфа Алієва. Ймовірно, ділянку облаштують як територію ТРЦ Lisova Mall, яку планують побудувати біля ринку "Лісовий".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися