Заступник Кличка може стати губернатором Київської області: подробиці

Заступник Віталія Кличка Олексій Кулеба нібито може стати новим головою Київської ОДА

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Кулеба може стати новим головою Київської області, замінивши на посаді чинного голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна. Про це із посиланням на власні джерела повідомляє видання "Обозреватель".

Журналісти видання повідомляють, що кандидатуру Кулеби на посаду голови Київської ОДА вже нібито погоджено. В органах місцевого самоврядування він працює з 2019 року, протягом двох років до 2021 був директором департаменту благоустрою КМДА. 2021 року його призначили на посаду першого заступника Віталія Кличка.

До роботи на державній службі Кулеба був бізнесменом.

Нагадаємо, що раніше міський голова української столиці Віталій Кличко заявив, що Київ готується до можливої надзвичайної ситуації у разі можливого повномасштабного наступу Росії. Про це мер написав у своїй статті для німецького видання "Bild".

За словами градоначальника, у Києві готуються до надзвичайної ситуації та займаються організацією цивільної оборони. Організовано роботу з набору та підготовки резервістів. Мер Києва заявив, що є кілька сценаріїв нападу Росії на Україну, а тому потрібно бути готовими до всіх із них.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитро

2 лютого 2022, 15:45

Та вже )

Олександр

2 лютого 2022, 10:14

В Україні губерній немає. Тому й губернаторів не може бути. Приберіть з голови цю звичку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися