Монтують гермозатвори: у Києві продовжують будувати метро на Троєщину (Фото)

В українській столиці продовжуються роботи з будівництва метрополітену на Троєщину

На лівому березі української столиці на Русанівських садах продовжуються роботи з будівництва нової лінії метрополітену на Троєщину в рамках зведення Подільсько-Воскресенського мостового переходу. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував відомий блогер Олег Тоцький на своєму Telegram-каналі.

Відомо, що в рамках будівництва Подільського мосту на Троєщину продовжується будівництво тунелів для четвертої лінії метрополітену на житловий масив Троєщина. На сьогоднішній день між монолітною та збірною ділянкою тунелів будують камеру металоконструкцій, якими є гермозатвори. Ця конструкція захищає метрополітен у разі надзвичайних ситуацій, повеней та інших лих.

Нагадаємо, що "Київський метрополітен" оголосив тендер на коригування проектної документації на будівництво першої ділянки Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену. За даними столичної мерії, оголошено відкриті конкурсні торги на коригування проектної документації на будівництво першої ділянки Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену від станції "Глибочицька" до станції "Райдужна". Перша ділянка метро на Троєщину завдовжки майже 11 кілометрів включатиме шість станцій і два пересадочні вузли.

"Оновлений проект відповідатиме всім сучасним вимогам — від інклюзивності до наявності велосипедних паркінгів не менш ніж на 50 велопаркувальних місць поряд зі станціями метро. Важлива й інша вимога — у межах однієї з вестибюлів станцій або поряд зі станціями на поверхні будуть запроектовані громадські санітарні вузли" , – розповів уже колишній заступник мера Києва Олександр Густельов.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/tov_tob/54


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися