У Києві продають Національну кіностудію Довженка: деталі (Фото)

В українській столиці планують виставити на продаж кіностудію Довженка

На території української столиці виставили на продаж кілька павільйонів Національної кіностудії імені Олександра Довженка – на аукціон із метою оренди виставили приміщення студії. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на офіційному сайті Фонду державного майна України.

Відомо, що в оренду здають приміщення кіностудії Довженка, загальна площа яких становить 2,671 кв. Вони розташовані на проспекті Перемоги, 44, стартова ціна лота складає 581 161 гривню на місяць. Термін оренди павільйону становить п'ять років. Заявки на продаж прийматимуться до 13 лютого, а сам аукціон проведуть 14 лютого.

Нагадаємо, що у Києві з другої спроби приватизували майновий комплекс столичного державного підприємства "Електронмаш". Повторний аукціон із приватизації київського заводу "Електронмаш" відбувся 27 січня. Єдиний майновий комплекс державного підприємства цікавий інвесторам тим, що включає гектари землі на Великій кільцевій у Києві.

Ціна приватизації майна державного підприємства "Електронмаш" стартувала з більш ніж 65,6 мільйона гривень. Майно, яке стало приватною власністю, включає 37 об'єктів нерухомості, серед яких склади, база відпочинку, корпуси заводу, конференц-зал, їдальня на понад тисячу місць та ще ряд будівель. Загальна площа нерухомого майна становить понад 110 тисяч квадратних метрів. Нерухомість розташована на трьох земельних ділянках, дві з яких – у столиці. Також у продане майно входять понад три десятки автомобілів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


александр

3 лютого 2022, 16:35

эта зеленая мразь продаст все что представляет ценность для страны...такое задание дали америкосы..что бы сделать из нас рабов

А поскакать?

2 лютого 2022, 18:27

Когда страну продали, что уж там киностудия...Тем более, что страшно подумать, какие бы там, сейчас, снимали фильмы.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися