Вирубають понад 5 гектарів: під Києвом заради забудови знищать ліс

У Київській області у Бучі планують забудувати п'ять гектарів лісу

На території Київської області у Бучі планують знищити понад п'ять гектарів лісу заради забудови — депутати місцевої ради ухвалили генеральний план, проти якого виступають місцеві жителі. Про це стало відомо із матеріалу на сайті телеканалу "Київ".

Відомо, що за скандальні зміни до Генерального плану міста віддали свої голови 28 депутатів міської ради, проголосувала проти лише один депутат. Частина місцевих жителів категорично проти нового генплану, вони зазначають, що попри громадське обговорення більшість зауважень городян не врахували.

Документ фактично дозволяє забудову лісу площею 5,4 га на перетині вулиць Шевченка та Революції у Бучі. На ділянці планують звести шість багатоквартирних будинків і частково вирубати ліс.

Нагадаємо, що у Солом'янському районі української столиці планують забудувати багатоповерхівками територію Національного авіаційного університету – там збудують 14 висоток. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував народний депутат від "Слуги народу" Роман Грищук на своїй сторінці у Facebook.

Відомо, що у НАУ показали експертну відповідь про будівництво житлових будинків із підземним паркінгом і спортивним комплексом на території університету. Згідно з опублікованим нардепом документом, на території НАУ збудують три житлові будинки на 25 поверхів, два житлові будинки на 16 поверхів, сім житлових будинків на 9 поверхів, один житловий будинок на 6 поверхів та одну будівлю паркінгу на 6 поверхів. На території університету не передбачено будівництво стадіонів, навчальних корпусів або гуртожитків.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ира

2 лютого 2022, 19:27

Что-то желания покупать квартиру у меня уже отпало

Вася шумский

2 лютого 2022, 18:31

Под Борисполе под новую почту 20га вальнули, масштабно подсели на сосну.

Владимир

2 лютого 2022, 14:01

Ну всё, с такими темпами , апокалипсис не минуем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися