На Позняках з'явиться новий сквер: що відомо

В Дарницькому районі проведуть роботи з благоустрою скверу

Біля багатоповерхівок на Позняках облаштують новий сквер для містян. Роботи проводитимуть в Дарницькому районі на вулиці Михайла Драгоманова. Про це повідомляють в прес-службі Київського комунального об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень "Київзеленбуд".

Повідомляється, що вже ухвалено рішення про створення зеленої зони відпочинку біля озера "Вулик", неподалік Слов’янської гімназії. В прес-службі показали фотографії плану майбутнього скверу.

Згідно з розробленим планом, в сквері розмістять два дитячі майданчики, спортивний майданчик для молоді та дорослих, майданчик для відпочинку. Також зведуть пішохідний міст через озеро, оновлять зелені насадження, зроблять вуличне освітлення, тротуарні доріжки, встановлять лавки та урни.

31 січня КО "Київзеленбуд" оголосило тендер "Капітальний ремонт і реставрація (Капітальний ремонт парку "Позняки" у Дарницькому районі" на загальну суму 118 936 грн. Планується розпочати аукціон після 4 лютого. Подавати тендерні пропозиції можна до 9 лютого. Роботи з облаштування скверу мають бути завершені підрядником до кінця 2022 року.

Територія, на якій проведуть роботи з благоустрою, відведена для відпочинку містян як сквер ще в 2016 році відповідно до рішення Київської міськради. Загальна площа скверу становить понад один гектар.

Як повідомляв портал "Коментарі", у парку на Оболоні застрелили лебедя. Експерти Київського зоологічного парку встановили, що знайдений мертвим лебідь у парку "Наталка" загинув від кулі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися