У Києві за 20 тисяч продають сережки із символікою СРСР (Фото)

В українській столиці відомий бренд почав випускати сережки із радянською символікою

В українській столиці відомий ювелірний бренд почав випускати прикраси із забороненою символікою СРСР — йдеться про магазин "Брень", який спричинив шквал обурення в мережі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опубліковано на офіційному сайті магазину.

Відомо, що засновником бренду є відомий київський стиліст Валентин Брень, який відомий своїми епатажними роботами у світі моди. Його магазин виставив на продаж сережки з гербом СРСР, які виглядають як величезні кола із золотими зірками. Аксесуар, зазначається на сайті бренду, підійде чоловікам та жінкам.

Придбати прикрасу можна за 20 тисяч гривень. У мережі користувачі обурилися прикрасами із радянською символікою, написавши питання, чи будуть сережки зі свастикою.

Нагадаємо, що у Міністерстві культури України розповіли про те, чому на статуї "Батьківщина-Мати" досі розташований герб СРСР з огляду на закон про декомунізацію. Представники міністерства заявили, що демонтаж радянського герба на "Батьківщині-Матері" є складним процесом із технологічної точки зору, для якого необхідно залучати спеціальні монтажні організації зі спеціальною технікою. Також демонтаж герба зазнає великих фінансових витрат і може призвести до порушення цілісності пам'ятника і спотворення його зовнішнього вигляду. У Мінкульті зазначили, що питання демонтажу герба, термінів та джерел фінансування на сьогоднішній день перебуває на стадії обговорення.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися