Заради будівництва університету Зеленського: у Києві на ВДНГ зносять павільйон фестивалю "Кураж" (Фото)

В українській столиці на території ВДНГ зносять павільйон, у якому проводили фестиваль "Кураж"

У Голосіївському районі української столиці на території Національного Експоцентру ВДНГ стартували роботи зі знищення павільйону №19, де проводили популярний фестиваль "Кураж базар". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала засновник фестивалю Олена Гудкова у Facebook.

За її словами, на місці знесеного павільйону планують збудувати президентський університет, який заснував Президент України Володимир Зеленський. Будівництво навчального закладу вже розпочалося. Гудкова заявила, що організаторам фестивалю обіцяли, що будівлю павільйону буде збережено, проте 3 лютого його почали знищувати.

Нагадаємо, що спеціально до зимових свят київську ВДНГ прикрасили тематичними декораціями. Крім того, тепер і зали оранжереї поділені на зони різної тематики. Також у виставковому залі працюватиме бар із 9 січня, а лимонна зала оснащена фотозонами. Відвідувачі ВДНГ, крім іншого, можуть подивитися на шоу аніматорів.

Погуляти в оранжереї можна з 10 до 21:00, а відвідати бар у виставковому залі – о 18:00-23:00 у п'ятницю, суботу та неділю.

Один вхідний квиток коштуватиме відвідувачам 80 гривень, а розрахунок поки що лише безготівковий. Варто зазначити, що гроші, які йдуть до каси за квитки, будуть спрямовані на подальші реставраційні роботи в будівлі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися