У КМДА прокоментували масову вирубку дерев на Оболонському острові (Фото)

У КМДА прокоментували скандал із вирубуванням дерев на Оболонському острові столиці

У комунальному підприємстві Київської міської державної адміністрації "Плесо" прокоментували вирубку дерев на Оболонському острові та заявили, що це було зроблено у рамках планових заходів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало видання "Сегодня".

Комунальники заявили, що вирубка дерев була плановою і не пов'язана з процесом будівництва мосту на Оболонський острів. У КП зазначили, що острів було розчищено для рибалок, які скаржаться на непрохідність деяких ділянок. Повідомляється, що на острові прибрали кущі та провели планове санітарне прибирання — зрізали пошкоджені дерева та прибрали повалені гілки.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці планують провести роботи з капітального ремонту та благоустрою однойменного острова. Про це стало відомо з тендеру комунального підприємства КМДА "Плесо", яке опублікували у системі державних закупівель "Prozorro".

Відомо, що капітальний ремонт Оболонського острова коштуватиме платникам податків 174,8 мільйона гривень. Переможець тендеру має зрізати кущі, прибрати сміття, а також облаштувати тимчасові дороги та пляжну зону на острові. Також підрядник підготує площу для озеленення та дитячої зони.

Окрім цього, на Оболонському острові з'являться нові інженерні комунікації, дитячий і спортивний майданчики, а також причал. Острів стане продовженням парку "Наталка" та перестане бути диким. Ремонтні роботи мають бути виконані до кінця 2022 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Елена

7 лютого 2022, 23:13

"В КГГА прокомментировали скандал с вырубкой деревьев на Оболенском острове столицы"? С тех пор как Педальку порох сунул в первое кресло столицы, стало нормой уничтожение зелёных насаждений, газов, вырубка огромных деревьев! "Плановые работы" для расчистки под рестораны для своих подельников!!! Теперь, упорно и настойчиво, плюя на природоохранительные законы о защите водных ресурсов, этот вандал планирует засыпать городские озера! Неужели никто не может остановить уничтожение столицы? Зачем тогда прокуратура, МВД, суды- деньги бюджетные осваивать???

Вася

7 лютого 2022, 18:57

Всё, к чему прикасаются чиновники из КГГА рушится или исчезает.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися