Збудують висотку: у Києві почали зносити популярний ринок на Позняках (Фото)

У Дарницькому районі української столиці почали зносити ринок біля станції метро "Позняки"

На лівому березі української столиці у Дарницькому районі розпочали роботи зі знесення популярного ринку біля станції метрополітену "Позняки" заради будівництва чергової висотки. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало видання "Сегодня".

Відомо, що біля станції метро "Позняки" розпочали роботи зі знесення кіосків на ринку, де планують збудувати новий житловий комплекс. Будівництво розгорнули на території, де раніше стояла низка кіосків біля берега озера Срібний Кіл. Заради будівництва вже демонтували кілька десятків кіосків.

Територію вже обгородили високим парканом, а також встановили висотний кран і пригнали бетоновози.

Нагадаємо, що у Солом'янському районі української столиці планують забудувати багатоповерхівками територію Національного авіаційного університету – там збудують 14 висоток. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував народний депутат від "Слуги народу" Роман Грищук на своїй сторінці у Facebook.

Відомо, що у НАУ показали експертну відповідь про будівництво житлових будинків із підземним паркінгом і спортивним комплексом на території університету. Згідно з опублікованим нардепом документом, на території НАУ збудують три житлові будинки на 25 поверхів, два житлові будинки на 16 поверхів, сім житлових будинків на 9 поверхів, один житловий будинок на 6 поверхів та одну будівлю паркінгу на 6 поверхів. На території університету не передбачено будівництво стадіонів, навчальних корпусів або гуртожитків.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися