У Києві на три дні перекриють рух транспорту: подробиці

В українській столиці на два дні перекриють рух транспорту у центрі

В українській столиці протягом трьох днів тимчасово обмежать рух транспортних засобів через іноземні візити голови естонського парламенту та президента Франції. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Управління державної охорони України.

Відомо, що з 8 по 10 лютого у столиці очікуються візити голови Рійгікогу Естонії Юрі Ратаса та президента Франції Еммануеля Макрона. У зв'язку з цим у Київ перекриють рух транспорту в центральній частині міста та на деяких вулицях у Дарницькому районі.

Нагадаємо, що на столичному Південному мосту, який з'єднує лівий і правий береги міста, перенесли ремонт деформаційних швів на естакаді з боку Видубичів на 2022 рік.

Відомо, що на початку жовтня на естакаді Південного мосту з боку правого берега планувалося розпочати заміну деформаційних швів, проте шляховики не вийшли на ділянку, яку мали намір перекрити. Комунальники заявили, що на прохання киян масштабний ремонт було перенесено, щоб не перекривати міст і не створювати величезних заторів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Циля

9 лютого 2022, 23:23

Надо и себе такой же гос номер продублировать, а фото сохраним как доказательство, что так нужно делать, чтоб тебя полиция сопровождала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися