Прямо до ВДНГ: у Києві збудують новий вихід із метро "Виставковий центр"

У Голосіївському районі української столиці планують побудувати новий вихід із метро на ВДНГ

У Голосіївському районі української столиці планують збудувати новий вихід зі станції метрополітену "Виставковий центр", який вестиме до центрального входу до Національного Експоцентру (ВДНГ). Про це стало відомо із офіційного розпорядження Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що буде проведено реконструкцію, яка включить зведення підземного переходу з примиканням до нього підземного переходу на проспекті імені Академіка Глушкова. Терміни реконструкції перенесли на два роки – до 2024 року.

Нагадаємо, що у Шевченківському районі української столиці на Львівській площі планують добудувати покинуту станцію метрополітену "Львівська брама", яка розташована на зеленій гілці підземки. Про це стало відомо з тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що комунальне підприємство КМДА "Київський метрополітен" оголосило тендер на добудову станції "Львівська брама" на сирецько-печерській лінії метро. В описі тендеру йдеться, що підземка замовляє будівництво станційного комплексу "Львівська брама" зі зведенням входу та проектними роботами. Терміни виконання контракту – 10 серпня 2023 року. Очікувана вартість робіт становить 73439266 гривень.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися