У Києві вилучили авто за борги по штрафам: що відомо

Іномарку киянки відвезли на штрафмайданчик

У столиці киянка залишилася без автівки через несплату 13 штрафів за порушення правил дорожнього руху. Про це відомо зі сторінки Міністерства юстиції у Facebook.

Відомо, що водійка з Києва не сплатила 13 штрафів, загальна сума яких склала 7167 грн. Тому працівники Святошинського відділу державної виконавчої служби вилучили транспортний засіб жінки та транспортували його на штрафмайданчик.

Забрати авто власниця зможе лише коли виплатить штрафи. В іншому випадку арештований автомобіль може бути проданий під час аукціону, який проводить державне підприємство "СЕТАМ" Міністерства юстиції України.

Відомо, що водійку оштрафували у справі про адміністративне правопорушення. Однак вона вчасно не сплатила кошти.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Святошинському районі затримано двох хлопців, коли вони розміщували "закладки" у схованках. Повідомляється, що молодиків помітили дільничні на території зеленої зони та зупинили.

Також ми писали, що у неділю, 6 лютого, на дорозі Київ-Чоп, у межах Бучанського району сталася дорожньо-транспортна пригода. На місце події виїжджали працівники управління патрульної поліції та слідчі одного з відділків Бучанського райуправління поліції.

Судді Голосіївського райсуду та його спільнику ВАКС виніс вирок. Обох у судовому процесі визнано винними у вчиненні правопорушення за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України та взяли під варту у залі засідання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися