Отримав 1,2 млн грн: у Києві на хабарі затримали депутата від "Слуги народу"

У столиці затримали депутата Київської міської ради Владислава Трубіцина на хабарі

В українській столиці співробітники Національного антикорупційного бюро затримали депутата Київської міської ради від партії "Слуга народу" Владислава Трубіцина на одержанні хабара розміром 1,2 мільйона гривень. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба НАБУ.

Відомо, що Трубіцин втік від працівників правоохоронного органу після того, як його викрили під час отримання хабара в 1,26 мільйона гривень. Разом із депутатом також затримано інших чиновників. Наразі вирішується питання про вручення повідомлення про підозру.

Також повідомляється, що Трубіцин вимагав від підприємця хабара за видачу дозволів на вуличну торгівлю у різних районах столиці.

Нагадаємо, що нещодавно у Києві затримали слідчого одного з   районних   управлінь поліції Києва при отриманні   неправовірної вигоди   .   Про це повідомили у прокуратурі Києва. За даними розслідування , слідчий з розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості повідомив громадянина, що за 1 тисячу доларів допоможе йому уникнути відповідальності за ДТП.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. Як пише Галина Кохан — експерт із питань боротьби з корупцією, антикорупційна ініціатива ЄС в Україні, українці вважають, що боротьба з корупцією у державних та інших ключових інституціях була безуспішною. У центрі уваги цього блогу поліція – ключовий сектор громадського гніву.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Михайло

13 лютого 2022, 16:01

Затрималти, попізділи та відпустили. Хто лох??

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися