У Києві посольство Білорусі незаконно захопило ділянку дороги (фото)

Посольство Республіки Білорусь в українській столиці незаконно захопило ділянку у Києві

В українській столиці співробітники посольства Республіки Білорусь незаконно захопили ділянку дороги біля дипломатичного відомства. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов на своєму Telegram-каналі.

За словами столичного чиновника, дипломатії з білоруського посольства намагалися переконати співробітників комунальних служб, що фішки, які вони прикрутили до асфальту, є своєрідним периметром, який захищає будівлю від постійних акцій і мітингом. Усі незаконні конуси біля посольства Білорусі демонтували комунальники.

Нагадаємо, що раніше у столичній паркувальній службі "Київтранспарксервіс" розповіли про новий режим платних паркувань на житлових масивах міста, зокрема на Позняках, де нещодавно облаштували знаки платної стоянки. Про це повідомляється на сторінці підприємства у Facebook.

Відомо, що платні паркувальні майданчики знаходяться не у дворах, а вздовж доріг та були облаштовані знаками ще до зміни тарифів. На даний момент місто не має планів на платне паркування у дворах будинків.

Відповідну розмітку та знаки облаштували на майданчиках на вулицях Урловська, Ганни Ахматової, Олени Пчілки, Срібнокільська, Драгоманова та проспекті Петра Григоренка. У місцях, де немає відповідних знаків чи розмітки, водій не зобов'язаний платити за паркування.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/usov_ua/323


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

10 лютого 2022, 12:00

Наши хозяева, американцы, в своё время вообще перекрыли движение по улице, на которой находилось их посольство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися