У Києві заборонять продавати сувеніри та картини на Андріївському узвозі (Документ)

На Андріївському узвозі в українській столиці заборонять продавати сувеніри та картини

У центральній частині української столиці на Андріївському узвозі планують заборонити торгівлю сувенірами та картинами вже у 2022 році – самих торговців перемістять на Пейзажну алею й Алею художників. Про це стало відомо із відповідного розпорядження Київської міської державної адміністрації, яке опублікувало видання "Київ Влада".

Відомо, що у КМДА ухвалили рішення про розробку плану, який передбачає розміщення художньої та сувенірної продукції на Алеї художників і Пейзажній алеї до 14 лютого 2022 року. На вулицях Десятинна та Володимирська будуть ліквідовані точки стихійної торгівлі сувенірами та картинами.

Художники та продавці сувенірів будуть переміщені з Андріївського узвозу та прилеглих вулиць до березня 2022 року.

lQxzkvZwlhR6I-850Ufvsj2TP.jpeg

Нагадаємо, що раніше скандальний нардеп і соратник Віктора Медведчука Ілля Кива влаштував своєрідний перфоманс у центрі української столиці. На Андріївському узвозі в центрі Києва він спалив кашкет із сувенірної крамниці. Про це Кива повідомив на своєму каналі у Telegram.

З відео можна зрозуміти, що Ківа купив у сувенірній крамниці на Андріївському узвозі кашкет Вермахту (армії нацистської Німеччини часів Другої Світової війни), після чого облив кашкет бензином і підпалив на тротуарі, заявивши, що подібне потрібно спалювати. Також він заявив, що Україна нібито стала колискою фашизму у Європі, а у Києві можна купити нацистську символіку на вулицях міста. Зазначимо, що кашкет нардеп купив у сувенірній крамниці. Відповідно до закону про засудження комуністичного та нацистського тоталітарних режимів, в Україні заборонено будь-яку пропаганду та символіку цих ідеологій.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Кошка О

11 лютого 2022, 10:24

Дебилы. И до Андреевского добрались. Идите застрелитесь нахрен.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися