У Києві 30-поверхову висотку опалюють дровами (Фото)

У Солом'янському районі української столиці 30-поверховий будинок опалюють дровами

У Солом'янському районі української столиці місцеві жителі помітили, що житловий комплекс "Совські ставки" неподалік Байкового цвинтаря опалюють дровами. Про це стало відомо із повідомлення, яке на своїй сторінці у Facebook опублікував киянин Володимир Гуцул.

Відомо, що у ЖК "Совські ставки" на вулиці Володимира Брожка, 70 опалення працює на дровах. Будинок, який збудувала компанія скандального забудовника Войцеховського, досі не зданий в експлуатацію, електрику тут продають за комерційним тарифом, а воду люди беруть зі свердловини.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці через величезні борги під загрозою відключення світла опинилися мешканці 4 тисяч квартир у житловому комплексі "Навігатор" - причиною боргів стали високі тарифи на електроенергію. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на каналі "Життя Оболонського району".

Відомо, що Київський склотарний завод, який є замовником будівництва житлового комплексу "Навігатор", має намір повністю знеструмити будинки ЖК, що нараховують 4 тисячі квартир. Причиною відключень стали борги за електроенергію – згідно з документом, відключення розпочалися 7 лютого. Нещодавно у ЖК встановили величезні тарифи на світ — жителі отримували платіжки з тарифом 5,07 гривні за кіловат. Одному з мешканців комплексу нарахували 2646 гривень.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися