На трасі Київ-Бориспіль встановили нову систему: подробиці (Фото)

На автомагістралі між Києвом і Борисполем встановили нову систему спостереження

У Київській області на трасі державного значення сполученням Київ-Харків-Должанський встановили нову систему контролю дорожнього руху на Бориспільському шосе. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала пресслужба Служби автомобільних доріг у Київській області.

На автомагістралі встановили 19 інформаційних порталів і понад 130 камер, які забезпечують контроль дорожнього руху на ділянці між українською столицею та Борисполем.

Повідомляється, що ця система є революційною для України та протягом останнього місяця вона працювала у тестовому режимі. Інформаційне табло відображатиме дані про дорожні умови та обмеження, дозволену швидкість, затори, температуру та стан покриття траси.

wnN07x_od756UhdYk7Jql9moC.jpeg

Нагадаємо, що з розрахунком державного значення сполученням Київ-Ковель-Ягодин планують перетворити на сучасний швидкісний автобан у рамках розвитку транспортного сполучення між Україною та Європейським Союзом. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала пресслужба Міністерства інфраструктури України.

Відомо, що у рамках розвитку транспортної мережі з ЄС та інтеграції української мережі з європейською буде проведено оновлення траси М-07 Київ-Ковель-Ягодин – дорогу перетворять на європейський автобан. Також у Ягодині буде проведено роботи з модернізації автомобільного пункту пропуску на кордоні з Європейським Союзом.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися