Дівчина Ван Дамма розкритикувала київську владу, але похвалила український народ

Українська дівчина Ван Дамма розповіла, що тужить за Батьківщиною, проте коли повертається, починає сумувати, адже нічого не змінилося на краще

Українка Олена Каверіна, яка знаходиться у відносинах з відомим актором Жан-Клод Ван Даммом поділилася своїм ставленням до Києва. Про це свідчить її Instagram.

Каверіна приїхала в столицю разом з актором на знімання фільму для Netflix. За словами дівчини, Київ гарне місто, але жити в ньому їй би не хотілося.

"Хороше місто Київ, але не мій зовсім. Жити не хотіла б тут, не моя енергетика. Місто красиве, звичайно, але запущене. Дороги окрема тема, навіть в Кривбасі дороги краще. Цікаво, ми застанемо момент процвітання столиці та України в цілому? Чи настане момент, коли бюджет країни буде витрачатися на потреби країни та народу? " - обурилася вона.

Українка відзначила, що вже побувала в багатьох країнах, але її завжди тягне додому. Однак, варто їй повернутися, як приходить смуток, адже нічого не змінилося на краще.

"Хто б що не говорив, а у нас найкрасивіші, людяні, добрі, талановиті, працьовиті люди й найсмачніша їжа. Але кожен раз, повертаючись, розумію, що нічого не змінилося в кращу сторону, а навпаки. Просто думки вголос, поки фотошоп дірку на дорозі ", - закінчила Каверіна.

Нагадаємо, в Києві перекриють дороги через знімання нового фільму від Netflix.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися