У Києві прихильники Порошенка перекрили Солом'янську площу (Фото/Відео)

В українській столиці прихильники експрезидента Петра Порошенка перекрили рух на Солом'янській площі

У Солом'янському районі української столиці через масову акцію протесту під будівлею Київського апеляційного суду перекрили рух на однойменній площі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на Telegram-каналі видання "Сегодня".

Відомо, що прихильники лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка влаштували масову акцію на його підтримку та перекрили рух на Солом'янській площі. Через перекриття біля Київського апеляційного суду утворилися затори. Прихильники Порошенка просять пропускати тролейбуси. Сьогодні апеляційний суд розглядає справу Петра Порошенка, якого звинувачують у державній зраді.

Перше засідання Печерського суду у справі Петра Порошенка відбулося 17 січня, коли він повернувся до України з Варшави.

Нагадаємо, що сам Порошенко заявив, що не радить владі лякати його арештом прямо в аеропорту та повідомив, що літак приземлиться у Києві о дев'ятій ранку 17 січня.

Ще у грудні 2021 року Петру Порошенку оголосили про підозру у скоєнні державної зради та викликали на допит на 23 грудня. Тоді політик заявив, що перебуває за кордоном і повернеться до України у січні. Печерський суд столиці заарештував майна Петра Порошенка 6 січня у рамках розслідування його справи.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися