У Києві розпочали капітальний ремонт Оболонського острова: подробиці

В Оболонському районі української столиці розпочали роботи з реконструкції Оболонського острова

В Оболонському районі української столиці стартували роботи з капітального ремонту однойменного острова на Дніпрі – там створять рекреаційну зону з пляжами та дитячими майданчиками. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала пресслужба Оболонської районної державної адміністрації.

За словами начальника управління екології та природних ресурсів Київської міської державної адміністрації Олександра Возного, після будівництва технологічного мосту через затоку з'явилася можливість завезти на острів техніку та привести її до нормального стану. Наразі розпочинається перший етап реконструкції й облаштування території.

Чиновник зазначив, що на території острова не заплановано жодних будівництв, а його природа буде максимально збережена.

Нагадаємо, що раніше у комунальному підприємстві Київської міської державної адміністрації "Плесо" прокоментували вирубку дерев на Оболонському острові та заявили, що це було зроблено у рамках планових заходів.

Комунальники заявили, що вирубка дерев була плановою та не пов'язаною з процесом будівництва мосту на Оболонський острів. У КП зазначили, що острів було розчищено для рибалок, які скаржаться на непрохідність деяких ділянок. Повідомляється, що на острові прибрали кущі та провели планове санітарне прибирання — зрізали пошкоджені дерева та прибрали повалені гілки.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися