У КМДА розповіли, чи планують вводити локдаун у Києві

У КМДА розповіли, чи планують вводити жорсткий карантин у Києві через зростання захворюваності

У Київській міській державній адміністрації розповіли про те, чи планує влада вводити режим жорсткого карантину через зростання захворюваності на коронавірус. Про це стало відомо із коментаря першого заступника Віталія Кличка Миколи Поворозника, який опублікувала прес-служба КМДА.

За словами чиновника, на сьогоднішній день немає жодних передумов для запровадження жорстких карантинних обмежень, оскільки ситуація із захворюваністю контрольована. Він зазначив, що попри високий рівень захворюваності рівень госпіталізацій є досить низьким. Все це пов'язано із високим рівнем вакцинації.

Нагадаємо, що в українській столиці можуть ухвалити рішення про відправлення всіх шкіл на двотижневий карантин через стрімке поширення коронавірусної інфекції. Про це стало відомо із коментаря Міністра охорони здоров'я України Віктора Ляшка в ефірі телеканалу "Рада".

За словами міністра, через поширення нового штаму "Омікрон" серед дітей усі київські школи можуть надіслати на двотижневий карантин. Він зазначив, що закриття навчальних закладів на дистанційне навчання є запобіжним заходом для того, щоб розірвати ланцюжок захворюваності.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися