Для тих, хто любить поїзди: Дитяча залізниця надасть навчання для підлітків

Навчання для підлітків на Київській ДЗ: подробиці

Київська дитяча залізниця пропонує підліткам, які мріють стати машиністом чи начальником поїзда, провідником чи зв'язківцем, пройти навчання.

Про можливість для підлітків навчатися професії машиніста поїзда, зв'язківця або провідника повідомляється на офіційному обліковому записі Київської дитячої залізниці у Facebook.

На навчання можуть потрапити діти віком 10-15 років, а сам процес освоєння професій проходитиме на базі Київської ДЗ терміном у три роки, після чого розпочнеться навчання за спеціальністю у профільному навчальному закладі.

Читайте також: скоро на Троєщині збудують нову школу . Новий навчальний заклад розташується на вулиці Лисковській (24 мікрорайони житлового масиву Вигурівщина-Троєщина). Також, згідно з вимогами для проведення тендеру, школа має бути збудована вже до серпня 2023 року. У ході будівельних робіт буде проведено демонтаж тих конструкцій, які вже стоять на території, де буде збудовано школу, а також буде переоснащено водопровідні мережі. У новій школі будуть встановлені системи безпеки, інформаційна система, а на стінах у кабінетах встановлені бактерицидні випромінювачі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися