Загроза війни: в "Укрзалізниці" розповіли, чи скуповують квитки на потяги з Києва

У державній компанії "Укрзалізниця" розповіли про те, чи є ажіотаж на квитки на київському напрямку

У державній компанії "Укрзалізниця" розповіли про те, чи є ажіотаж на купівлю квитків на київському напрямку через загрозу масштабної війни з Росією. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба УЗ.

Відомо, що всі пасажирські поїздки УЗ продовжують курсувати за своїм робочим графіком, а якогось ажіотажу на купівлю квитків не спостерігається. На київський напрямок у продажу знаходяться понад 67 тисяч квитків. Станом на кінець лютого, щонайменше 40% місць у потяги на всі напрямки в Україні залишаються вільними.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" планує запустити швидкісний поїзд на Донбас сполученням Київ-Лисичанськ за допомогою міжнародних кредитів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Міністерства фінансів України.

Відомо, що влада розглядає потенційну можливість залучення кредиту Європейського інвестиційного банку для того, щоб електрифікувати 40-кілометровий відрізок залізниці між містами Сіверськ та Лисичанськ.

Питання щодо залучення кредиту Європейського банку обговорювалося на нараді 25 січня. Електрифікація вищезгаданої ділянки залізниці дозволить запустити швидкісний поїзд зі столиці, який перебуватиме у дорозі лише 7 годин.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися