У Київській області зростуть ціни на проїзд: скільки доведеться платити

На території Київської області планують підняти вартість проїзду у маршрутках

На території Київської області у Кагарлику планують підвищити вартість разового проїзду у маршрутних таксі — причиною стало зростання цін на дизельне паливо. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Кагарлицької міської ради.

Відомо, що міський голова Кагарлика Олександр Панюта ініціював зростання цін на проїзд після клопотання приватних перевізників. Причиною подорожчання стало зростання цін на дизельне паливо та зниження попиту на громадський транспорт. Тепер на міських маршрутах встановили тариф 8 гривень.

По 8 гривень доведеться платити користувачам маршрутів під номерами 1,2,3 та 4. Також на міському маршруті загального користування "Автостанція Кагарлик – Залізничний вокзал" встановили тариф 10 гривень.

Нагадаємо, що раніше міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про подорожчання проїзду в громадському транспорті столиці після закінчення опалювального сезону. Він зазначив, що рішення сьогодні вже розглядається, проте остаточної ціни ще не прийнято.

За його словами, кияни платитимуть по 12 гривень за одну поїздку, якщо купуватимуть її за "Картою киянина". Жителі області платитимуть по 14 гривень при купівлі проїзного. Якщо людина вирішила приїхати до столиці одного разу як турист, то вона платитиме по 20 гривень за поїздку. Кличко наголосив, що це не остаточні цифри і що всі рішення прийматимуться після презентацій та обговорень. Також він пообіцяв зберегти пільги для окремих категорій населення.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися