Вода зі стелі та руйнування плитки: у Києві показали жахливий стан переходу на Шулявці (Фото)

В українській столиці на Шулявці підземний перехід перебуває у жахливому стані

У мережі показали жахливий стан підземного переходу на Шулявці у Шевченківському районі – там зі стелі ллється вода та руйнується плитка на стінах. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на Telegram-каналі "Київ без цензури".

Відомо, що у підземному переході неподалік станції метрополітену "Шулявська" зі стелі протікає вода, а зі стін обсипається плитка. Зазначається, що перехід забирають вуличні торговці, які там працюють. На фото можна побачити, що на стінах облізла фарба, а також сліди підтоплення.

Нагадаємо, що нещодавно у Печерському районі української столиці сталася надзвичайна пригода – на залізничній станції "Видубичі" затопило підземний перехід. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на Telegram-каналі місцевого видання "Великий Київ".

Повідомляється, що затопило підземний перехід до зупинки "Видубичі-Трипільські", вода стоїть у переході не вперше. Пасажири змушені обходити перехід небезпечною дорогою через залізничні колії та перелазити через отвори у паркані, щоб потрапити на платформу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/now_kyiv/14308


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися