Військова техніка та силовики: на Київській ГЕС серйозно посилили охорону (Відео)

У Київській області на греблі Київської ГЕС посилили режим озброєної охорони об'єкту

Під Києвом на території Київської ГЕС серйозно посилили охорону об'єкта на тлі інформації про загрозу масштабного нападу Росії на Україну — на греблі з'явилися озброєні силовики та військова техніка. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікував волонтер та ветеран АТО Геннадій Друзенко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, на греблі з'явилися силовики, на опублікованому відео можна помітити озброєних бійців Національної гвардії України, на одному із країв Київської ГЕС також стоїть бронетранспортер.

Нагадаємо, що через постійні відомості та публікації про можливу загрозу повномасштабного російського вторгнення в Україну в Києві нагадали про список укриттів та бомбосховищ. Про це повідомив начальник комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктор Брагінський на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, західні партнери постійно надають інформацію про зосередження російських військ, що викликає занепокоєння кожного. Люди постійно питають про можливість укриття у метрополітені на випадок війни. Він зазначив, що всі станції підземки можуть використовуватися для укриття населення у разі потреби.

Чиновник нагадав, що місто розробило карту об'єктів укриття населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного та військового характеру. Повний список притулків по районах столиці можна переглянути за посиланням .

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Укроп

17 лютого 2022, 12:35

Нормальний пацік, познімай ше щось і виклади! мало показав!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися