Доведеться платити 80 грн: у Києві на ВДНГ запровадили платний проїзд

У столичному Національному Експоцентрі запровадили платний транзитний проїзд

У Голосіївському районі української столиці на території Національного Експоцентру ВДНГ запроваджують нововведення – за проїзд територією комплексу доведеться платити. Про це стало відомо з повідомлення, яке опубліковано у прес-службі ВДНГ.

Відомо, що з 18 лютого на території Експоцентру запровадили платний транзитний проїзд транспорту, за який доведеться віддати 80 гривень. Безкоштовний виїзд буде доступний протягом 30 хвилин лише за умови використання того ж КПП, яке використовувалося для виїзду.

Нагадаємо, що у Голосіївському районі української столиці планують збудувати новий вихід зі станції метрополітену "Виставковий центр", який вестиме до центрального входу до Національного Експоцентру (ВДНГ). Про це стало відомо із офіційного розпорядження Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що буде проведено реконструкцію, яка включить зведення підземного переходу з примиканням до нього підземного переходу на проспекті імені Академіка Глушкова. Терміни реконструкції перенесли на два роки – до 2024 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Роман

18 лютого 2022, 10:26

Это шутка? Платный въезд на ВДНХ с 2011 года минимум. 50 грн тогда брали с легковой машины. Или до 80 грн деньгами не считается?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися